Het kerstmenu van redactrice Marlies: heerlijk luxueus
Een kerstmenu met de lekkerste luxueuze ingrediënten.
Benieuwd wat onze redactieleden zélf op tafel zetten met Kerstmis? Je komt het hier te weten. Dit is het kerstmenu van redactrice Marlies, die wel houdt van een tikje luxe op haar kerstmenu.
Marlies: "Kerstmis vier ik samen met m'n mama dit jaar bij m'n broer en schoonzus. Andries is heer en meester van gezelligheid en kookt ongelooflijk lekker. Hij is meer fan van de Vlaamse Bourgondische keuken, ik hou stiekem wel van een luxeproductje of twee. Samen vullen we elkaar dus erg goed aan. Met Kerstmis mag het wel eens een beetje meer zijn. Je kijkt er uiteindelijk wel het hele jaar naar uit. En dan ga ik graag voor klassiek met een twist. Oesters met champagne en kaviaar horen daar standaard bij. Ik hou ervan om licht te beginnen en geleidelijk aan een menu op te bouwen. En dan start ik graag met vis, maar een echte smaakmaker is toch altijd wel vlees. Zeker à la Wellington. Met bladerdeeg kun je je creativiteit helemaal laten botvieren en scoor je altijd. Cheers!"