Het mag-het-iets-chiquer kerstmenu
Met een vleugje luxe
Mag het met de feestdagen wel wat luxueuzer zijn voor jou wat de ingrediënten betreft? Dit kerstmenu is net iets chiquer en dus extra feestelijk.
Van een verfijnd voorgerecht tot elegant dessert: geniet van je luxe kerstmenu met deze chique gerechtjes.
Luxe op je bord met dit chique kerstmenu
Soep: gambabisque met gegrilde gamba's
Een chique bisque, dat smaakt altijd. En je hoeft 'm niet altijd van kreeft te maken, andere schaaldieren kunnen ook. Door de schalen en koppen van de gamba's mee te laten garen krijgt deze bisque zijn intense en verfijnde smaak.
Voorgerecht: sterretjesravioli met kingkrab
Wil je er echt voor gaan en behalve soep ook nog een fancy voorgerechtje serveren? Dan is deze prachtige gevulde pasta een echte aanrader.
Hoofdgerecht: zeeduivel met pata negra, gegrilde knolselder en knolseldersaus
Supermooi ziet dit luxe gerechtje met vis (én vlees) eruit, net als op restaurant. Heb je vegetariërs aan tafel? Dan kun je de gegrilde knolselder en het sausje feestelijk serveren met wittebonenpuree en een gepocheerd eitje.
Dessert: Champagnesorbet met pruimen en shiso
Dé tip voor een chique dessert? Serveer het in een mooi glaasje, dat ziet er zoveel feestelijker uit! Je vindt hier nog meer desserten in glaasjes.
En de hapjes?
Ga voor eenvoudige hapjes met een luxueus steringrediënt. Hieronder vind je meer dan genoeg suggesties.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!