Dit kerstmenu deluxe maak je op voorhand
Kerst zonder stress
Een volledig kerstmenu op tafel toveren zonder stress? Met dit menu kan het én hoef je niet in te boeten aan luxe.
Voorgerecht: gegratineerde oesters met misosaus
De oesters kun je enkele uren op voorhand maken en in de koelkast bewaren. Haal ze 20 minuten voor je ze in de oven wilt garen uit de koelkast.
Tussengerecht: carpaccio van wild met truffelcrème
Maak de truffelcrème op voorhand en schep ze in een spuitzakje. Leg dit koel weg tot je de carpaccio gaat serveren.
Hoofdgerecht: gegrilde langoustines met gepofte krieltjes en een slaatje van zeekraal en komkommer
Het slaatje met zeekraal en komkommer kun je makkelijk enkele uren op voorhand maken en koel zetten.
Dessert: meringuecups met amandelslagroom en proseccobesjes
De meringuecups kun je tot twee dagen op voorhand maken en bewaren in een goed afgesloten doosje.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!