Dit is het lastminute kerstmenu van Ilse
De recepten uit de Libelle Live van 19/12
Ook gekeken naar de online kookworkshop waarin Libelle culiredactrice Ilse een lastminute kerstmenu uit haar mouw toverde? Omdat het handig is om het recept bij je te hebben tijdens het koken, hebben we ze hier verzameld.
Elke derde donderdag van oktober tot februari nodigt Libelle-chef Ilse D'hooge je uit in haar keuken voor een gezellige (gratis!) online kookworkshop waar ze haar beste tips en recepten deelt. Elke keer komt er ook een gast langs, en in de Libelle Live-aflevering van 19 december was dat niemand minder dan Karen Hellemans!
Aflevering gemist? Niet erg: je kunt ze hier opnieuw bekijken.
En omdat koken met het recept erbij wél zo makkelijk is, hebben we deze hieronder voor jou verzameld.
Voorgerecht: garnalencocktail in een krans
Hoofdgerecht: kalkoenfilet met champignons, rozemarijn en bramen-cranberrysaus
Dessert: chocolade-fruitplank
Deze recepten bewaren?
Dat kan met één klik op de knop als je ingelogd bent op libelle-lekker.be. Hoe je een recept precies kunt bewaren, dat leggen we uit in dit artikel.
En trouwens, wist je dat je op onze website het aantal personen waarvoor je een hapje maakt kunt aanpassen? Dat gebeurt met de + en – die je bij de ingrediënten ziet staan. De benodigde hoeveelheden worden dan automatisch aangepast. Handig!
Zin in nog meer kerstmenu’s?
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!