De lekkerste sauzen maak je zó
Heerlijke sauzen: we kennen er genoeg. Denk maar aan een romige kreeftensaus of een pittig mosterdsausje. Maar de lekkerste sausjes maak je zélf. De basis van een heerlijke saus is een kwaliteitsvolle fond.
Veel moeite denk je? Helemaal niet. De kwaliteitsfonds van Lacroix helpen je een handje op weg!
Klaar in… 1-2-3!
De mosterdsaus in dit recept maak je in een handomdraai, dankzij de kant-en-klare fond:
1. Vang het braadvocht van het varkenshaasje op. Laat het met de sjalot, de knoflook en de fond 2 minuten doorkoken. Zeef de saus en druk de sjalot en knoflook uit.
2. Breng de saus weer aan de kook. Doe er de room bij en laat 2 minuten stevig inkoken.
3. Roer, van het vuur af, de mosterd door de saus. Kruid bij met peper en zout.
>> Klik hier voor het volledige recept
Zo gemakkelijk is het dus… Gun jezelf wat vrije tijd en kies voor je sauzen steevast voor de kant-en-klare fonds van Lacroix. Ideaal voor de hobbykok die graag zelf zijn overheerlijke sauzen bereidt.
Smakelijke sauzen
Probeer ook de heerlijke sauzen uit van deze 3 recepten. Wedden dat je wordt overladen met complimentjes?
- Zeeduivel met kreeftensaus
- Patrijs met cidersaus en geroosterde pompoen
- Kalfslapjes met honing-tijmsaus en wintergroenten
Surf zeker eens naar de website van Lacroix voor meer informatie en tips.