In juni zijn de rog, schelvis, schar, roodbaars (of dorade) en tong op hun best, zetten deze vissen dus op je menu in juni. Maar zet zeker ook geep, kabeljauw, pladijs, pollak en zeewolf op het menu.
Lees ook …
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Tong met zongedroogde tomaatjes en courgette
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Rogvleugel met gebakken citroen
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Pollakfilet met dilleaardappeltjes
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Stoofpotje van rog met spinazie en tomaat
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Pladijs met broccolipuree
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Kabeljauw in papillot met groentjes
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Papillot van dorade en venkel
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Kabeljauw met tomatencrumble
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Boterham met pladijs en garnalenboter
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Zeewolf met parmezaancrème
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Gelakte schelvis met kruidenpuree en zongedroogde tomaten
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk