Doordeweekse gerechten die je makkelijk op voorhand kunt klaarmaken
Vul je koelkast of diepvriezer met deze heerlijke gerechten
Jolien, culiredactrice bij Libelle Lekker, heeft zich voorgenomen om dit jaar eens wat vaker op voorhand te koken. "Ik probeer elke week een moment in te plannen waarop ik voor enkele dagen kook. Dan kan ik echt van koken genieten. Tijd nemen om te experimenteren met seizoensgroenten, voor mij is dat echte me time. Een wereld van verschil met wanneer ik eten moet – ja, móét – klaarmaken wanneer ik honger heb en er een kind aan mijn benen hangt. Nee, dan vind ik het veel leuker om na het werk nog een uurtje te spelen met mijn zoontje Boris, om dan helemaal ontspannen naar binnen te gaan en iets lekkers uit de koelkast te nemen en snel op te warmen. "
Op voorhand klaarmaken en opwarmen
Lees ook …
- 5 redenen waarom mealpreppen een goed idee is
- 7 voedingsmiddelen die je niet opnieuw mag verwarmen
- Kun je quiche invriezen?
- Eten ontdooien: zo hou je het gezond
- 10 tips voor de perfecte lasagne