Van alle lentefeesten is Pasen wellicht het lekkerste. Heb je nog wat inspiratie nodig voor je paasmenu? Die vind je zeker tussen deze originele paasrecepten. Recepten waar je zeker mee zult scoren, van heel eenvoudig tot iets uitdagender, maar altijd even lekker.
Lees ook …
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Lamskoteletjes met risotto en asperges
-
Meer dan 1 uur
-
Iets duurder
-
Iets moeilijker
Quiche met asperges en ham
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Bruschetta met gerookte paling en tuinboontjes
-
Meer dan 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Ravioli met wortel en lamsgehakt
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Romige soep van jonge sla en lentegroen
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Zeebaars met zeekraal, asperges en sausje van kreeft en citroengras
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Honinglam met gekaramelliseerde lente-ui en jonge bloemkool
-
Meer dan 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Gevulde lamsbout met artisjok en olijven
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Lamskroontje met witte asperges, mousselinesaus en wafels
-
Meer dan 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Groene quiche met gerookte heilbot
-
Meer dan 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Lauwe salade met gelakte jonge wortelen en tataki van rund
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Groene asperges met burrata, zwarte quinoa en tuinkersolie
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Duur
-
Makkelijk
Lamskroon met fregolarisotto en zoethoutjus
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Radijzensoep met knoflookcroutons
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Iets moeilijker
Geroosterde radijzen met spek en risotto
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Soepje van doperwten en jonge scheuten
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Iets moeilijker
Groene risotto met gegrilde zeebaars en een kruidig slaatje
-
Meer dan 1 uur
-
Iets duurder
-
Iets moeilijker
Varkenshaasje met marsalasaus, vijgen en pastinaakkroketjes
-
Meer dan 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Lamsbout met gremolata en couscous
-
Meer dan 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Kalfsgebraad met rodewijnsaus en waterkerspuree
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Oveneitjes met krokante prosciutto
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Tartaar van zeebaars met selder- komkommerjus en mosterdkaviaar
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Gemarineerde kipspiesjes met mangodip
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Bladerdeegtaartjes met spinazie, ei en avocado