Zeetong, vis van het jaar!
Zeetong werd door de VLAM uitgeroepen tot Vis van het Jaar 2014. Wat maak je er zoal mee?
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Duur
-
Erg makkelijk
Bladerdeegjes met zeetong
-
Minder dan 30 minuten
-
Duur
-
Makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Zeetong op Oostendse wijze
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Zeetong 'meunière' met tartaarsaus
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Gebakken zeetong met pasta
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Zeetongrolletjes met appel-kerriesaus
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Torentje van Noordzeetong met grijze garnalen
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Noordzeetong met hopscheuten
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Noordzeetong met briochetoast
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Zeetong met sabayon van mosselen
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk