Gouden kersttips van Jeroen Meus
Geen dagelijkse kost!
Elke dag tovert Jeroen Meus in Dagelijkse Kost schijnbaar moeiteloos iets lekkers op tafel. Ook met kerst. Dit zijn zijn tips voor een vlekkeloos feest!
Hét geheim voor succes van Jeroen Meus en Dagelijkse Kost zijn vast de vele tips die hij in z'n kookprogramma geeft. Wij verzamelden drie gouden kersttips van Jeroen voor jou.
- Over alles koel houden voor het feest: "Geen plaats meer in de koelkast? Maak dan op de koudste winterdagen dankbaar gebruik van je tuin en terras om wij te koelen, groenten te bewaren of hapjes fris te zetten."
- Over mooi dresseren: "Wil je een gerecht afwerken met een fris blaadje groen zoals waterkers, kruiden of sla? Leg dat dan eerst in ijskoud water, zo blijft het groen fris en krokant."
- Over kerststress: "Het hoeft allemaal niet zo fancy te zijn. Je gerechten mogen er gerust zelfgemaakt uitzien."
Helemaal akkoord, Jeroen!
Nog een ideetje nodig voor een feestdessert?
Probeer dan deze Mikado-pannenkoeken van Jeroen Meus.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!