Ideetjes om je tulbandcake te versieren
Extra feestelijke cake
Een tulbandvorm tilt je cake meteen naar een hoger niveau. Wil je er een echt spektakelstuk van maken? Versier de tulbandcake dan met deze tips!
Glazuur
Een laagje glazuur voegt niet enkel smaak toe, maar zorgt er ook voor dat je tulbandcake mooi glanst en meteen een feestelijke toets krijgt. Werk de cake eventueel af met wat fruit of suikerdecoratie.
Siroop
Hou je van simpel? Dan is een laagje siroop ideaal voor jou. Maak de siroop zelf en serveer ‘m in een mooi kannetje. Zo kunnen je gasten ‘m zelf toevoegen naar smaak.
Chocolade
Chocoladedecoratie, chocoladeglazuur of chocoladekoffiebonen: je snapt het wel, een beetje chocolade maakt elke cake lekkerder én mooier.
Poedersuiker
Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, soms is een laagje poedersuiker al genoeg. Zeker wanneer je cake al veel smaak heeft, is eenvoudige decoratie een goed idee. Geen poedersuiker in huis? Zo maak je ‘m zelf!
Fruit
Vers fruit tilt je tulbandcake meteen naar een hoger niveau. Wil je écht uitpakken? Werk de cake dan af met schijfjes gekonfijte citroenen of appelsienen. Hoe je dat doet, lees je hier.
Onze favoriete tulbandvorm
De favoriete tulbandvorm van de Libelle Lekker redactie? Dat is dit exemplaar van Tala. Dankzij de antikleeflaag komt je gebak keer op keer vlotjes uit de vorm.
Bekijk de tulbandvorm in de Libelle Lekker Shop!
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!