Dit veggie kerstmenu maak je op voorhand
Feestelijk vegetarisch
Een vegetarisch kerstmenu kan zeker ook feestelijk zijn. Deze gerechten maak je bovendien op voorhand klaar, voor een kerstfeest zonder stress!
Voorgerecht: polenta-halloumikroketjes met boschampignons
De polenta-halloumi- kroketjes kun je tot 2 dagen op voorhand maken. Het bakken en de afwerking gebeurt à la minute.
Tussengerecht: Frisse tomaatgranité met parmezaankrokantje
De granité móét je op voorhand maken. Ook de parmezaankoekjes kun je tot 2 dagen vooraf maken en bewaren in een goed afsluitbaar doosje.
Hoofdgerecht: gevulde zoete aardappel met parelcouscous, fetacrème en paprika
Pof de zoete aardappelen een dag op voorhand. Maak de vulling en vul er de aardappelen mee. Bewaar ze in een ovenschaal afgedekt in de koelkast.
Dessert: Café glacé-ijsje met speculaasroom
De ijsjes en de speculaasroom kun je tot 2 dagen op voorhand maken.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!