Dit retro kerstmenu met een twist maak je op voorhand
Lekker zoals vroeger
Dit retro kerstmenu met een twist zorgt voor een heerlijk nostalgisch gevoel aan tafel. Je kunt op voorhand aan de slag, waardoor je de avond zelf stressvrij doorkomt.
Voorgerecht: glaasje met pecorinocrème, gemarineerde meloen en ham
De crème maak je op voorhand, lepel 'm al in de glaasjes en laat ze afkoelen.
Tussengerecht: gegratineerde witloofsoep
Maak de witloofsoep 1 tot 2 dagen op voorhand en bewaar alles op een koele plaats.
Hoofdgerecht: beef Wellington met wildgehakt
Maak de beef Wellington de ochtend van het feest. Je kunt ’m zelfs al helemaal versieren. Ook de jus kun je op voorhand maken. Bewaar alles op een koele plaats. De boter voeg je pas op het laatste moment toe aan de jus, die zorgt voor een mooie glans. Kook de krieltjes al een dag op voorhand.
Dessert: ijstaart met witte chocolade, nougat en veenbessen
De gehele ijstaart maak je het best op voorhand. Enkel het goudbruin branden van het eiwit doe je aan tafel.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!