Fishsticks maken in de airfryer: zo doe je het
Supermakkelijk en zo lekker!
Heb jij ook standaard een pak vissticks in de vriezer liggen voor op dagen dat het snel moet gaan? Niets mis mee. Maar wij ontdekten dat je ook supermakkelijk zelf fishsticks kan maken in de airfryer. Zo doe je het.
Zelfgemaakte fishsticks uit de airfryer zijn krokanter, hebben meer smaak en zijn minder vet dan de diepvriesvariant die je in de supermarkt koopt. Bovendien is fishsticks maken in de airfryer helemaal niet moeilijk. Zorg er vanaf nu gewoon voor dat je steeds een witte vis in de vriezer hebt liggen in plaats van kant-en-klare fishsticks. De rest van de ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis.
Fishsticks maken in de airfryer: zo makkelijk is het
Dit heb je nodig voor heerlijke, crunchy vissticks.
- Witte vis (vers of uit de vriezer)
- bloem
- ei
- panko
- peper en zout
Zo maak je het.
- Dep de vis een beetje droog en snij hem in reepjes zoals een fishstick. Kruid met peper en zout. Komt de vis uit de vriezer? Laat hem dan eerst ontdooien.
- Kluts de eieren. Wentel de visreepjes eerst door het bloem, dan door de eieren en tot slot door de panko.
- Bak de fishsticks in de airfryer op 200 graden voor ongeveer 12 minuten. Aanvallen maar!
De lekkerste recepten met fishsticks
Wil je deze recepten bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!