Het mag-het-iets-chiquer kerstmenu
Met een vleugje luxe
Met de feestdagen mag er misschien wel net iets luxueuzers op tafel komen. Wat denk je bijvoorbeeld van dit kerstmenu?
Voorgerecht: gambabisque met gegrilde gamba's
Een chique bisque, dat smaakt altijd. En je hoeft 'm niet altijd van kreeft te maken, andere schaaldieren kunnen ook. Door de schalen en koppen van de gamba's mee te laten garen krijgt deze bisque zijn intense en verfijnde smaak.
Hoofdgerecht: zeeduivel met pata negra, gegrilde knolselder en knolseldersaus
Supermooi ziet dit recept met vis (én vlees) eruit, net als op restaurant. Heb je vegetariërs aan tafel? Dan kun je de gegrilde knolselder en het sausje feestelijk serveren met wittebonenpuree en een gepocheerd eitje.
Dessert: cheesecakeglaasjes met mango en passievrucht
Dé tip voor een chique dessert? Serveer het in een mooi glaasje, dat ziet er zoveel feestelijker uit! Je vindt hier nog meer desserten in glaasjes.
En de hapjes?
Ga voor eenvoudige hapjes met een luxueus steringrediënt. Hieronder vind je enkele suggesties.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!