Vier feestgerechten met zalige sausjes
Als gastheer of gastvrouw is één ding belangrijk: je gasten ten volle verwennen. Daarom sta je het liefst niet te lang in de keuken.
Een uitdaging? Helemaal niet. De kwaliteitsfonds van Lacroix helpen je een handje op weg!
Klaar in… 1-2-3!
Het kriekbiersausje uit dit recept maak je in een handomdraai, dankzij de kant-en-klare fond:
1.Snipper een sjalot en stoof aan in de resterende boter. Voeg de kalfsfond toe en laat even inkoken.
2. Giet er het kriekbier bij en laat weer koken.
3. Voeg de room toe en laat inkoken tot sausdikte. Kruid met peper en zout.
>> Klik hier voor het volledige recept
Zo gemakkelijk is het dus… Gun jezelf wat vrije tijd en kies voor je sauzen steevast voor de kant-en-klare fonds van Lacroix. Ideaal voor de hobbykok die graag zelf zijn overheerlijke sauzen bereidt.
De lekkerste feestgerechten
Kijk jij ook zo uit naar de feestdagen? Geef je feestmenu wat pit met deze recepten, extra verfijnd dankzij de kwaliteitsfonds van Lacroix. Wedden dat je wordt overladen met complimentjes?
- Scampi's met parmaham in een courgettebootje
- Rosbief met rode wijnsaus
- Schelvis met amandelkorstje en saffraansaus
Surf zeker eens naar de website van Lacroix voor meer informatie en tips.