Dit zetten wij op het menu in november
Het allerlekkerste van de maand
Seizoensproducten zijn lekkerder én goedkoper. Ga in november aan de slag met pompoen, wild, pastinaak, paddenstoelen... Ontdek hier welke ingrediënten helemaal in seizoen zijn.
De herfst is volop aanwezig in november. De dagen worden korter en kouder, maar er is nog steeds een overvloed aan heerlijke seizoensproducten die je keuken kunnen verrijken.
Rijk, verwarmend en vol comfort zijn de gerechten waarvoor we kiezen in november. Denk aan stevige erwtensoep, hartige ovenschotels of een heerlijke stoofschotel, er is geen beter moment om ze op het menu te zetten. Wil je je gasten bij een gezellige herfstmaaltijd écht verrassen? Serveer er dan een zelfgemaakte warme glühwein bij, perfect passend bij de koude novemberdagen.
Hét moment voor wilde paddenstoelen
Zet in de herfst zeker wilde paddenstoelen op het menu. Cantharellen, eekhoorntjesbrood, hoorn des overvloeds, pied de mouton en zwarte truffel zijn er nu volop. Maak er deze recepten mee.
Niet te missen deze maand
- Pompoenen
- Wortels
- Pastinaken
- Knolselderij
- Paddenstoelen
- Boerenkool
- Spruitjes
- Rode biet
- Savooiekool
- Aardperen
- Schorseneren
- Appels
- Peren
- Kweepeer
- Hazelnoten
- Kastanjes
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!