Pannenkoeken om de herfst te vieren: onze succesrecepten
Heerlijk herfstig
Je kunt het niet ontkennen: een versgebakken stapel pannenkoeken smaakt altijd, zeker in de herfst! Deze recepten voor herfstige pannenkoeken maken wij regelmatig klaar. Nu volgt voor jou de moeilijkste opdracht, namelijk kiezen welk recept jij het eerst gaat uitproberen… Tip: combineer je geurige flensjes bij voorkeur met een lekker warm drankje na een lange wandeling door de knisperende, felgekleurde bladeren van dit seizoen. Gezelligheid troef!
Eerst nog even dit…
- Bewaar je warme pannenkoeken tussen twee borden. Wil je ze in de oven warm houden? Zet deze dan op 60°C en dek je pannenkoeken af met aluminiumfolie zodat de randjes niet krokant worden.
- Laat je beslag voor het bakken een halfuur tot een uur rusten in de koelkast. Zo wordt het gladder omdat de ingrediënten zich beter gaan vermengen en bubbeltjes verdwijnen.
- Investeer in een goeie pannenkoekenpan die je enkel gebruikt om pannenkoeken te bakken. Deze hoef je niet af te wassen. Maak ze na het afkoelen schoon met wat keukenpapier.
Lees ook …
- Pannenkoeken bakken zonder recept
- Pannenkoeken voor iedereen, ook voor wie allergisch is!
- Pannenkoeken bij het ontbijt? Ja!
- Overheerlijk: maak je pannenkoeken eens in de oven!
- Het basisrecept voor pannenkoeken
- SOS SOFIE: met deze tips bak je de allerlekkerste pannenkoeken
De lekkerste pannenkoeken voor de herfst
Deze hartverwarmende pannenkoekjes lijken wel gemaakt voor het najaar. Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.
Deze pannenkoekenrecepten lijken wel gemaakt voor de herfst! Wil je deze recepten bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.