Wild met kerst: ga jij voor klassiek of helemaal hip?
Wild thing
Wil je wild serveren voor kerst? Dan wordt het een moeilijke keuze: ga je voor nostalgische wildgerechten van de bomma of totally instagramproof? Sowieso wordt het smullen, want wij zijn wild... van wild!
Klassiek wild
Everzwijnragout, hertengebraad, eendenborstfilet of paté van haas of ander wild: klassieke wildbereidingen en hun traditionele garnituur (denk aan veenbesjes, chutney, rodewijnsaus of kroketjes) vinden nog altijd de weg naar ons bord en terecht!
Je moet natuurlijk wel weten hoe je wild moet klaarmaken en voor welke gerechten welk vlees zich het beste leent. Hier lees je alles wat je moet weten over wild.
Helemaal hip wild
Wild oubollig? Niet als je deze eigentijdse gerechten op tafel tovert. Een mooi glaasje met hazenmousse, quinoasalade in plaats van kroketjes, granaatappelsaus in plaats van de traditionele grand veneur en zelfs pulled duck tussen een broodje: zo hip at je wild nog nooit!
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!