Meest recente artikelen

De lekkerste Italiaanse gerechten van Macaron Manon

Viva Italia!

De lekkerste Italiaanse gerechten van Macaron Manon Artikel

Als sinds ze klein was, trekt Manon elk jaar naar dezelfde agriturismo in Toscane om er even helemaal te ontspannen en te proeven van Italiaanse specialiteiten. Haal alvast de sfeer in huis met de lekkerste Italiaanse gerechten van Manon

We moeten je dus niet meer vertellen dat Manon dol is op Italiaanse gerechten. Dit zijn haar topfavorieten uit de keuken uit de laars.

Oh burrata!

Manon vindt niets zo lekker als een echte verse lekkere burrata. Heerlijk bij een eenvoudige tomatensalade of om zelfgemaakte pizza mee af te werken! Of wat dacht je van een pizza met uienkonfijt,  verse vijgen en gorgonzola? Heerlijk nu het vijgenseizoen in aantocht is!

Zelf pesto maken

Ook zelf verse pesto maken vindt ze zalig. Het proeft helemaal anders dan pesto uit een potje. Je kunt een klassieke pesto maken met basilicum en pijnboompitten maar je kunt er ook eindeloos mee variëren zoals een pesto met geroosterde amandelen of pistaches en peterselie. Manons pro-tip: voeg enkele eetlepels room toe aan je pasta met penne voor een lekkere smeuïge saus.

Gelato per favore!

Manons favoriete dessert? Een echt Italiaans ijsje. Ze vindt gelato zoveel lekkerder dan klassiek roomijs. Hier lees je waarom… Buon appetito!

De favoriete Italiaanse gerechten van Manon

Probeer deze Italiaanse gerechten à la Manon

Wil je deze recepten bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Macaron Manon

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen