Meest recente artikelen

Verrassende panna cotta: 20x variëren met de klassieker

Lekker op zo veel manieren!

Verrassende panna cotta: 20x variëren met de klassieker Artikel

Panna cotta is een populair Italiaans dessert op basis van volle room. Maar ook al is het eeen echte klassieker, deze topper laat zich graag van z'n originele kant zien. Probeer deze ideetjes voor een verrassende panna cotta.

Je kan naar hartenlust variëren met deze Italiaanse klassieker. Zo kun je je aan het basisrecept houden en variëren met verschillende soorten coulis of vruchten. Of je kan het romige mengsel een smaakje geven. Kortom: het wordt eindeloos smullen met die oh zo verrassende panna cotta.

Je kan panna cotta dan wel  op verschillende manieren maken, een constante is de textuur. Die moet altijd goed zitten. Als je panna cotta wil serveren aan je familie of vrienden, maak je het nagerecht dan ook het liefst minstens één dag op voorhand. Zo krijgt het Italiaanse dessertje voldoende de tijd om op te stijven in de koelkast.

verrassende panna cotta

Lees ook: Panna cotta: zo maak je het

20x verrassende panna cotta

Pak uit met deze een van deze 20 succesbereidingen voor panna cotta. Wil je deze recepten bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen