Meest recente artikelen

Pompoen in de pocket: alles over de oranje kanjer

Ster van de herfstkeuken

Pompoen in de pocket: alles over de oranje kanjer dossier

Van leuke lantaarn tot pittige curry: het topingrediënt van het najaar krijgt van ons een 10 voor smaak én gezelligheid. Weetjes, recepten, how-to’s: je wil er vast alles over weten voor het seizoen van de pompoen van start gaat..

Een hartverwarmend soepje, gezonde frietjes of low carb spaghetti: is er iets dat deze oranje reus (of anders gekleurde varianten) niet aankan? Alles wat je over pompoen moet weten, verzamelden we op een plek zodat je je alvast kan inlezen.

Pompoen praktisch

Moet je pompoen schillen of niet? Hoe moet je pompoen bewaren of invriezen? Wat maak je nog met de restjes en gebruik je nu een hokkaido of butternut voor je soep? Snij, kook en overwin: al onze praktische tips over pompoen…

Low carb & gezond met pompoen

Pompoen is een lekkere vervanger voor aardappel en ideaal om frietjes en andere gerechten een gezonde upgrade te geven. Je leest er hier alles over!

Alles wat je wil weten over pompoen én soep

Dé herfstsoep bij uitstek is natuurlijk soep met pompoen… Nog meer inspiratie voor pompoensoep vind je via deze link.

Trick-or-treat

De typische oranje kanjer, uitgehold tot een een jack-o’-lantaarn is hét symbool voor Halloween. Uithollen, versieren en smullen maar!

Nog meer over pompoen

Weetjes, creatieve tips en fun facts: alles wat je nog meer wil weten over pompoen, lees je hier.

De lekkerste recepten

En dan nu aan de slag. Van creatieve bordjes tot echte pompoenklassiekers en jullie favoriete pompoengerechten: hier we verzamelden de beste recepten. Nog meer inspiratie om te koken met pompoen vind je via deze link.

Lees ook …

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen