Dit eten wij in april
De lente op je bord!
Seizoensproducten zijn lekkerder én goedkoper, twee goede redenen om ze dagelijks op het menu te zetten. Wat jij in de maand april in je winkelmandje leggen wil? Dat ontdek je hier!
In april laat de lente zicht écht voelen. Tijd dus om te genieten van alle smaakvolle ingrediënten die dit seizoen te bieden heeft. Vul je keuken met de groenten en fruit die typerend zijn voor deze tijd van het jaar en laat je inspireren door onze favoriete lenterecepten.
Langere dagen, bloesems aan de bomen en de eerste warme dagen… Nu is de lente echt in het land! Maar hoe vertaalt dat zich in de keuken? Allereerst kiezen we terug voor lichtere en kleurrijkere gerechten. Lentepasta's, lentesalades en lentequiches, dat is waar wij nu zin in hebben! En vergeet natuurlijk Pasen niet. Grijp de feestdag aan om je vrienden en familie uit te nodigen voor een grote paasbruch. En laat de ultieme seizoenstopper asperge schitteren in al zijn vormen.
Niet te missen deze maand
- Asperges
- Spinazie
- Radijs
- Rode biet
- Wortelen
- Selder
- Artisjok
- Andijvie
- Lente-ui
- Prei
- Aardbeien
- Rabarber
- Broccoli
- Rucola
- Lamsvlees
- Pijlinktvis
Laat je inspireren door deze recepten
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!