Je hebt een ketel verse bouillon gemaakt, maar wat doe je daar nu mee? Laat je inspireren door deze 20 lichte gerechten – ook perfect voor wie op z'n lijn let, trouwens!
Behalve de voor de hand liggende soepen en stoofpotten, kun je bouillon ook gebruiken als basis voor een hotpot of Chinese fondue, om te pocheren, voor een chique kreeft à la nage… Met deze recepten kun je meteen aan de slag.
Lees ook…
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
-
Meer dan 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
-
Meer dan 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Rundvlees met krieltjes en groenten
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Gepocheerd koolvishaasje met groenten
-
Meer dan 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Bouillon met scampiballetjes
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Kabeljauw met amandelkorstje en gewokte asperges
-
Minder dan 30 minuten
-
Duur
-
Makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Thaise gepocheerde kipfilet
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Oosterse hotpot met tempura van scampi's
-
Meer dan 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Meer dan 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Kippenbouillon met bulgur, lente-ui en tomaat
-
Meer dan 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Citroengrasbouillon met zalm, courgette en paprika
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Gepocheerde zalm met champagne-sabayon en groene asperges
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Pho met gepocheerd ei en lentegroen
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Bouillon met bospaddenstoelen
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Noedelsoep met kip en broccoli
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Soepje met scampi's, groene asperges en sojascheuten
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Gepocheerde steenbolk op z’n Aziatisch
-
Meer dan 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Oosterse bouillon met paksoi en een kwarteleitje