Heb jij al gehoord van bloemkoolrijst of bloemkoolcouscous? 't Is een rijstvervanger waar je maar 1 ding voor nodig hebt: juist ja, een bloemkool! Je verdeelt 'm in roosjes, maalt ze in de blender of raspt ze fijn en klaar! Gebruik je bloemkoolrijst rauw in een taboulé, bak 'm in een nasigerecht of maak er zelfs sushi of risotto mee: de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit zijn onze favoriete recepten met bloemkoolrijst of bloemkoolcouscous.
Lees ook …
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Bloemkoolbowl met geroosterde kikkererwten
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Gebakken bloemkoolrijst met warmgerookte zalm
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Groentetabouleh met erwtjesdip en balletjes
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Gebakken bloemkoolrijst met zalm, peultjes en sesamdressing
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Romige bloemkoolrisotto met scampi's
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Bloemkoolrijstbowl met kip en misodressing
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Schelvismoot in kruiden-notenkorst met bloemkoolcouscous
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Bloemkooltaboulé met wortel-komkommerlinten, krokante kip en korianderdressing
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Nasi van bloemkoolrijst met kipgehakt en een spiegelei
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Kebab van kalfsgehakt en gebakken bloemkoolcouscous
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Oeufs en cocotte met garnaaltjes, bloemkoolcouscous en tuinkers