7 redenen waarom iedereen altijd diepvrieserwtjes in huis moet hebben
Ze komen altijd van pas!
Met diepvrieserwtjes kun je zoveel meer dan je zou denken. Wij geven je zeven redenen waarom je ze altijd in huis zou moeten hebben!
1. Pimp je pasta of risotto
Pasta of risotto op het menu vanavond? Voeg wat diepvrieserwtjes toe om op een eenvoudige manier groenten in je gerecht te verwerken. Zo kun je op een drukke dag zelfs een gekochte macaroni met ham en kaas in no time pimpen tot een volwaardige maaltijd. Maar natuurlijk maken we 'm het allerliefste helemaal zelf.
2. Snel een nasi goreng op tafel
Weinig tijd en nog geen boodschappen gedaan? Met een restje ham of kip, enkele eieren, een restje rijst, de laatste groenten uit de koelkast en een handje diepvrieserwten flans je zo gebakken rijst in elkaar. Pure comfort food! Je zult zelfs je kinderen niet horen klagen.
4. … of geef extra kleur aan stoofpotjes
Elk stoofpotje wordt beter met een handvol zoete erwtjes. Je voegt op een subtiele manier wat extra groenten toe én ze geven, net als worteltjes, kleur aan die meestal witte of bruine stoofpotjes.
5. Erwtensoep blijft een goedkope topper
Niks in huis om soep van te maken? Wedden dat er nog een zak erwten in de diepvriezer zit? Dit goedkope erwtensoepje is zo klaar.
6. Een eitje erbij
Met erwtjes en eieren tover je in no time een lekkere maaltijd op tafel. Kruid erwtjes met je favoriete kruidenmix en strooi ze over een spiegeleitje of stoof je erwtjes met een gesnipperd uitje en groenten naar keuze in een pan en kluts er een eitje over: dat wordt een heerlijke frittata. Toch liever een quiche? Ook daar zijn erwtjes lekker in.
7. Of gewoon puur
Wat je er ook mee doet, erwtjes zijn altijd lekker. Eet ze puur als snack of in je salade.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!