4 tips voor de ultieme toast champignon
Zo maak je 'm nóg lekkerder!
Toast champignon: het is een van onze favoriete lunches. Redactrice Jolien vertelt hoe zij 'm éxtra lekker maakt. Wanneer zet jij 'm op het menu?
- Maak de paddenstoelen schoon met een borsteltje. Schil champignons nooit en gebruik nooit of te nimmer water.
- Neem een pan en laat een royale hoeveelheid olijfolie eerst goed heet worden. Duw daarvoor met een houten lepel even in de pan. Zie je sissende belletjes, dan is de pan heet genoeg.
- Leg de pan niet te vol, zodat alle stukjes een goudbruin kleurtje kunnen krijgen.
- Voeg dan pas smaakmakers toe: een klontje boter, een fijngesnipperde sjalot, look, peterselie en wat balsamicoazijn of citroensap. Werk af met peper en zout.
Alles wat je nu nog nodig hebt, is een versgebakken toast om je champignons op te serveren. Smakelijk!
Zin gekregen in toast champignon? Probeer dan deze recepten
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!