Zo doe je het: zelf pindasaus maken
How to
Heerlijk met een stukje vlees, als dip of bij kipsatés… Met pindasaus kun je alles lekkerder maken. Je bereidt de satésaus heel makkelijk zelf dankzij ons snelle recept.
Pindasaus wordt – vooral in Nederland – vaak satésaus genoemd. Simpelweg omdat het vaak bij satés wordt geserveerd. Saté is een Indonesisch en Maleisisch gerecht. Het zijn stukjes vlees op een houten spies, eigenlijk zoals een vleesbrochette. Er zijn echter verschillende sauzen die je kunt maken bij saté, pindasaus is er maar één van.
Pindasaus maken is trouwens heel eenvoudig. Zeker met ons supersnelle recept. Je hebt enkel er enkel pindakaas voor nodig, wat limoensap, look, chilipoeder en sojasaus.
Pindasaus maken: zo doe je het
Pindasaus is lekker bij deze gerechten
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!