Zo maak je de perfecte pannenkoeken met appeltjes volgens Ilse
Zo lekker!
Ilse D'hooge beantwoordt jouw culinaire vragen! Hier vertelt ze hoe je de perfecte pannenkoek met appeltjes bakt.
Pannenkoeken bakken kan je misschien al, maar als je er appeltjes in verwerkt, durft het al eens mislopen. Dat is ook het geval bij Charlotte, zij stelt haar kookvragen aan Ilse, die haar met veel liefde van antwoord dient.
De vraag van Charlotte
"Dag Ilse, ik zou graag pannenkoeken met appeltjes erin bakken. Hoe krijg ik lekker gekaramelliseerde appels en een pannenkoek die niet uit elkaar valt?"
Het antwoord van Ilse
"Hey Charlotte! Als ik pannenkoeken met appeltjes maak, dan bak ik de appeltjes eerst apart in een pan met suiker en boter tot ze karamelliseren. Dan begin ik met pannenkoeken te bakken. Ik doe eerst wat pannenkoekendeeg in de beboterde pan en laat dit deeg lichtjes stollen. Daarna leg ik er een aantal appelplakjes op en wacht tot heel het deeg gestold is. Dan pas draai ik de pannenkoek om. Voorzie een deeg dat dik genoeg is. Veel succes!"
De lekkerste recepten voor pannenkoeken met appeltjes
Meer bakken met Ilse
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!