Eet jij graag vis en wil je wat meer seizoensgebonden beginnen eten? Griet, heek, leek, makreel, pijlinktvis, poon, schar, scharretong, schelvis, rog, roodbaars, tarbot, zeebaars en zeeduivel zijn dé vissen van de maand januari.
Lees ook …
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Duur
-
Makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Schartongrolletjes met peterseliesaus en mosterdpuree
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Dorade met verse kruiden uit de oven
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Iets moeilijker
Schelvis met pistachekorstje en verrassingsslaatje
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Linzensalade met gerookte makreel
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Rode poon met aardappel, kruiden en kerstomaatjes
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Iets moeilijker
Rode poon met boschampignons
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Zeeduivel met lamsoor, korenaarasperges en schuimig aardappelsoepje
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Schartongrolletjes gevuld met krab en citroensausje
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Gegratineerde zeeduivelcannelloni
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Heek met een korstje van parmezaan en wortelpuree
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Rog met bloemkoolcouscous met groene groenten
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Grietmoot met geroosterde pompoen, ovengebakken krieltjes en een mosterdsausje