De vissen van oktober? Bot, griet, heek, leng, makreel, pijlinktvis (calamar), pladijs, pollak, poon, rog, roodbaars (=dorade), schar, scharretong, schelvis, steenbolk, tarbot, tong, tongschar, wijting, zeebaars en zeeduivel. Bovendien is het ook de perfecte moment om mosselen, garnalen, noordzeekrab en sint-jakobsschelp klaar te maken.
Lees ook …
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Makreeltartaar met kruidensalade
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Meer dan 1 uur
-
Duur
-
Iets moeilijker
Vistajine met ratatouille
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Grietmoot met gebakken little gem
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Zeeduivel met paddenstoelen en noten
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Pastasalade met pijlinktvis
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Steenbolk met spinaziepuree en gepocheerd eitje
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Schartong met pompoensabayon
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Rode poon met Madraskerrie
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Duur
-
Iets moeilijker
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Sint-jakobsvruchten met quinoa en avocadocrème
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Mosselen met venkel en pastis
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Pladijs met bloemkoolstoemp en gepocheerd ei
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Vispannetje met tongschar en pompoen
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Fish pie van schelvis met röstilaagje
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Duur
-
Makkelijk
Zeebaars met gerookte tijm en herfstsalade
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Noordzeetong met kruidencrumble
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Gegrilde wijting met dille
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Iets moeilijker
Rode poon met boschampignons
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Geroosterde rog met schorseneren