17 recepten
Sandra Bekkari
Tempura van avocado en broccoli met wasabimayonaise
Gevulde champignons met geitenkaas en pesto
Soep van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
Crackers van courgette en rozemarijn
Volkorenspeltbrood met lichte kip-currysalade
Quesadilla met hummus en cheddar
Hartige zoeteaardappel-koekjes met cottagecheese en zalmeitjes
Pompernikkelbrood met geitenkaas en tartaar van bietjes en rode ui
Tacopuntjes met mozzarella, pittige spruitjes en veenbessen
Lichte kaastaartjes met braambessen en gember
Groene omeletrolletjes met crème van gerookte forel
Havermout-speltscones met appel en snelle chiaconfituur
Scampi met curry en frisse guacamole
Hapje magret de canard met jonge sla en frambozen
Glaasje van gerookte wilde zalm met appel
Garnalenballetjes met geitenkaas en pistache
Pull apart bloemkoolbroodjes
BEZOEK ONZE ANDERE WEBSITES