Het feestmenu van de Libelle-chefs
Genieten maar!
Onze Libelle-chefs zijn klaar voor de feesten. Zonder dure producten en met gerechten die je grotendeels vooraf kunt maken, serveren ze een fantastisch diner. Laat je inspireren!
Voorgerechten
Ga je voor de feestelijke rundstartaar van Ilse, of worden het de bladerdeegroosjes met gepofte rode biet, geitenkaascrème en walnoten van Jolien?
Hoofdgerechten
De ossobuco van Ilse kun je makkelijk een dag van tevoren maken. Jolien kiest voor een vispannetje met venkelpuree en kruidenkorstje. Natalie maakt een vegetarisch hoofdgerecht: hasselbackpompoen met gekaramelliseerde noten en citrusquinoa. En Sofie serveert kalkoengebraad met wintergroenten, klaargemaakt op één bakplaat.
Desserts
Je feestmenu afsluiten doe je met een knaller van een dessert. Voor Ilse is dat een no bake wittechocoladetaart met havermout en besjes. Jolien kiest voor een citruscarpaccio met mascarponeroom en karamel. Natalie gaat voor citroentaartjes met meringue en pistaches, en Sofie maakt een hoge kerstbiscuit met advocaat.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!