20x onze favoriete recepten met restjes
Nooit meer kliekjes die verloren gaan!
Het goed voornemen van May, journalist bij Libelle Lekker is om alle restjes op te gebruiken. "Mijn goed voornemen voor dit jaar is om zo weinig mogelijk voedsel te verspillen. Leren koken met wortelloof, aardappelschillen en restjes lijkt mij een leuke uitdaging."
Gooi jij ook soms restjes eten weg? Die paar blaadjes sla, wat overgebleven gehakt, een paar worteltjes, enkele schepjes aardappelpuree … Zonde! Hou ze nog even bij in je favoriete bewaarpotje, want je kunt er vaak nog héél lekkere gerechtjes mee maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van verslavende wafels van puree, groentezout of – onze persoonlijke favoriet – broodpudding? Wij zetten speciaal voor jou 20 van onze restjestoppers op een rij.
Lees ook:
- Creatief met restjes
- 6x doen met restjes gekookte aardappelen
- 4 manieren om een volwaardige maaltijd van je restjes te maken
- Dit maak je nog met overschotjes saus
- Dit doe je met je overschotjes chocolade