Op je paasmenu: frisse voorgerechten
Lente in je bord!
Laat je paasmenu beginnen met een voorjaarssoepje, een frisse salade of een ander fijn voorgerecht. Succes gegarandeerd met deze recepten.
Pasen is voor veel gezinnen dé gelegenheid om samen te genieten van lekker eten. Heel wat mensen kiezen tegenwoordig voor een lekker luie brunch, maar ook een gezellig diner is een supergoed idee.
Hapjes in glaasjes voor je paasmenu
Starten doe je het liefst met een hapje dat niet te veel moeite kost, maar wél in het oog springt. Een glaasje oogt altijd fris, lekker en schreeuwt 'lente'. In dit artikel vind je alvast wat inspiratie.
Alle hapjes verorberd? Dan is het nu tijd voor een fris voorgerecht: een onmisbaar onderdeel van je paasmenu. Ideale voorgerechten zijn krakend verse salades en soepjes met de groenten van het moment, maar laat gerust ook eens een bepaalde groente of een stukje vlees of vis de hoofdrol spelen. Met Pasen doen eitjes het natuurlijk ook altijd goed! Klaar om te beginnen koken? Hier gaan we.
Slaatjes als voorgerecht voor Pasen
Frisse voorjaarssoepen om uit te kiezen
Voorgerechten met lentegroenten
Voorgerechten met vlees voor je paasmenu
Feestelijke lentevoorgerechten met vis
Ideeën met kakelverse eitjes
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!