Meest recente artikelen

Deze vissen moet je eten in augustus

Het lekkerste van 't seizoen

Deze vissen moet je eten in augustus Receptenset

Dé vissen van augustus? Dat zijn bot, griet, heek, makreel, pladijs, rog, roodbaars (= dorade), schar, schelvis, wijting en zeeduivel. Geniet van deze heerlijke recepten met de seizoensvissen van augustus.

Lees ook …

Zeeduivelspiesjes met paprikasalade
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Zeeduivelspiesjes met paprikasalade

Dorade met kruidenolie
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Dorade met kruidenolie

Heek met stoofpotje van kikkererwten
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Heek met stoofpotje van kikkererwten

Grietmoot met gebakken little gem
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Grietmoot met gebakken little gem

Taco met heek
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Taco met heek

Tartaar van avocado met makreel
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Tartaar van avocado met makreel

Gegrilde makreel met bulgursalade
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Gegrilde makreel met bulgursalade

Griet met waterkerssaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Griet met waterkerssaus

Risotto met zeeduivel en zwarte olijven
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Iets moeilijker

Risotto met zeeduivel en zwarte olijven

Rog met salsa verde en gebakken krieltjes
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Rog met salsa verde en gebakken krieltjes

Pladijs met bloemkoolstoemp en gepocheerd ei
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Pladijs met bloemkoolstoemp en gepocheerd ei

Fish pie van schelvis met röstilaagje
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Fish pie van schelvis met röstilaagje

Gegrilde wijting met dille
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Gegrilde wijting met dille

Feestelijke schelvis
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Feestelijke schelvis

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen