Het weekmenu van Natalie met frisse, zonnige recepten
Een week vol lekkers
Dit is hét moment om te gaan picknicken of gewoon thuis lekker lang buiten te zitten. Geniet net zoals redactrice Natalie van de zon én deze frisse gerechten.
3x lekker deeg
• "Kant-en-klaar kruimeldeeg heb ik altijd in huis. Handig om snel een hartige taart op tafel te zetten als lichte lunch of met een slaatje erbij als diner."
Maandag: vispapillot met bloemkoolsalade
Dinsdag: Zalmburger met kruidenmayonaise en gepofte aardappeltjes
Woensdag: vogelnestjes met pittige tomatensaus
Donderdag: galette met witte asperges en oude kaas
Vrijdag: Turkse mezze met cilbir, platbrood en pastilla
Natalie: “Op vrijdagavond vind ik het leuk om extra lang te aperitieven, bijvoorbeeld met een goedgevulde Midden-Oosterse, Italiaanse of Aziatische aperoplant. Deze Turkse aperoplank is een keertje iets anders. Extra handig: je kunt alles op voorhand klaarmaken, enkel de eitjes pocheer je à la minute. Cilbir is een klassiek Turks ontbijt- of brunchgerecht van gepocheerde eieren, geserveerd met labneh en pittige olie. Een echte Instagramhit op dit moment!
Zaterdag: sticky varkenshaasspiesjes met meloensalade
Zondag: lamskroontje met pestokorst, groene asperges en krieltjes
Dessert: croissant met chocolade, nootjes en aardbeiencompote
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!