Meest recente artikelen

Hoofdgerechten met een vleugje nostalgie

Klassiekers waar je elke keer weer mee scoort

Hoofdgerechten met een vleugje nostalgie Receptenset

Van orloffgebraad met champignonsaus over stoofvlees tot paling in 't groen: wij krijgen maar niet genoeg van de klassieke Belgische keuken. Zet binnenkort nog eens een van deze heerlijke traditionele hoofdgerechten op tafel, je krijgt er gratis een portie nostalgie bij.

Lees ook …

Gentse waterzooi
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Gentse waterzooi

Blinde vinken met uiensaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Blinde vinken met uiensaus

Rodekool met pittig gehaktbrood
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Rodekool met pittig gehaktbrood

Vogelnestjes in tomatensaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Vogelnestjes in tomatensaus

Steak tartaar met frietjes
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Steak tartaar met frietjes

Varkensgebraad met boontjes
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Varkensgebraad met boontjes

Orloffgebraad met champignonsaus
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Orloffgebraad met champignonsaus

Kalfsblanquette met groenten
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Kalfsblanquette met groenten

Worst met savooistoemp en pickles
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Worst met savooistoemp en pickles

Konijn met pruimen op grootmoeders wijze
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Konijn met pruimen op grootmoeders wijze

Fricassee van kalkoen met jonge groenten
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Fricassee van kalkoen met jonge groenten

Paling in ’t groen met frietjes
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Paling in ’t groen met frietjes

Gehaktballetjes met krieken
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Gehaktballetjes met krieken

Fazant op z’n Brabants 
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Fazant op z’n Brabants 

Oer-Vlaams varkensgebraad met bloemkool en kaassaus uit De Helaasheid der Dingen
  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Oer-Vlaams varkensgebraad met bloemkool en kaassaus uit De Helaasheid der Dingen

Lamsbout met kruidenboter, gratin dauphinois en boontjes
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Lamsbout met kruidenboter, gratin dauphinois en boontjes

Gebraden kip met tijm en appelmoes
  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Gebraden kip met tijm en appelmoes

Steak met peperroomsaus en gestoofd witloof
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Steak met peperroomsaus en gestoofd witloof

Gehaktballetjes met tomatensaus, puree en boontjes
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Gehaktballetjes met tomatensaus, puree en boontjes

Belgische klassieker: Vol-au-vent
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Belgische klassieker: Vol-au-vent

Belgische klassieker: Witloofrolletjes
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Belgische klassieker: Witloofrolletjes

Belgische klassieker: Stoofvlees
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Belgische klassieker: Stoofvlees

Belgische klassieker: Tong à l'Ostendaise
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Belgische klassieker: Tong à l'Ostendaise

Belgische klassieker: Mosselen natuur
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Belgische klassieker: Mosselen natuur

Tong in maderasaus
  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Tong in maderasaus

Waterzooi van vis met zelfgemaakte visbouillon
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Waterzooi van vis met zelfgemaakte visbouillon

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen