Meest recente artikelen

Feestelijke hoofdgerechten van Natalie

8x feest op je bord

Feestelijke hoofdgerechten van Natalie Artikel

Het hoofdgerecht moet de ster van je kerstdiner worden. Natalie heeft alvast inspiratie genoeg en deelt van harte haar acht favoriete feestelijke hoofdgerechten.

Natalie is gek op deze feestelijke periode en deelt dan ook van harte haar beste recepten voor de lekkerste hoofdgerechten die bij haar vaak op de feesttafel staan. Natalie: "De kerstvakantie mag wat mij betreft eeuwig duren. Tussen Kerstmis en Nieuwjaar lijkt de hele wereld zachtjes stil te vallen. Het is een cliché, maar ik ben er mij dan extra van bewust hoe gelukkig ik mag zijn met m'n gezin en zoveel familie en vrienden om me heen."

Dit zijn de favoriete feestelijke hoofdgerechten van Natalie

Kies je eigen favoriet voor je feest, of maak er een volledige feestweek van met elke dag een topper op het menu. Op zoek naar nog meer inspiratie? Hier vind je alle kerstmenu's van Natalie.

  • Cannelloni met warmgerookte zalm en grijze garnalen
  • Scampi's diabolique met kerstfocaccia
  • Tian van wintergroenten met speltsalade en geroosterde minigroenten
  • Citroenrisotto met geitenkaas en krokante boerenkool
  • Hartige bloemkooltaart met oude kaas en smashed spruitjes
  • Kerstpasta carbonara met guanciale en krokante bos­paddenstoelen
  • Oosterse varkenswangetjes met pompoencrème
  • Kalfsrollade met gekleurde wortelen, mandarijnen en kroketjes

feestelijke hoofdgerechten van Natalie

 

 

 

Natalie tipt: 3x feestelijk afgewerkt

Met deze budgetvriendelijke af­werkingen zit je altijd goed. Ook handig: je kunt ze lekker lang bewaren.

  • Roze peperbolletjes zijn lekker bij elk visgerecht. Plet een aantal peperbolletjes in de vijzel en werk er een stukje vis mee af.
  • Met een druppeltje chique olie zoals truffel­olie, citroenolie of walnootolie til je een eenvoudige risotto of pasta meteen naar een hoger niveau. Investeer in enkele kleine flesjes en bewaar ze op een donkere plaats in de voorraadkast.
  • Lekker zout, en daarmee bedoel ik geen klassiek tafelzout, maar veeleer zwart zeezout, roze Himalayazout of truffelzout. Een snuifje zout op een versgebakken broodje is instant feest.

 

8 feestelijke hoofdgerechten van Natalie

Wil je het recept bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Natalie Peeters

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen