Eetbare kerstkransen: een vleugje magie
Kransen om van te knabbelen
Voor kerst mag je al eens uitpakken, qua versiering én aan tafel. Met een van deze eetbare kerstkransen vang je twee vliegen in een klap, want ze zijn mooi én lekker. Bovendien is er keuze te over: zoet of hartig, als ontbijt, voor de apero of bij het diner… Met dit lekkers maak je sowieso indruk.
Eetbare kransen zijn eenvoudig te maken en lekker feestelijk. Deze kerstkransen zijn bovendien echte spektakelstukken: van een hapjeskrans tot een lekker zoete dessertkrans, ontbijtkrans tot een extra rondje voor de apero.
Lekker blijven hangen
En wat dacht je van deze lekkere koekjeskrans? Zo komt de koekjeskrans helemaal tot zijn recht…
- Rol het deeg niet te dun uit, zodat de koekjes stevig zijn na het bakken.
- Laat de eetbare lijm goed drogen voor je de krans(en) ophangt.
- Gebruik een stevig, zacht lint om de krans(en) omhoog te hangen.
- Je kunt één grote krans maken om in het midden van de tafel te zetten of aan de deur te hangen. Kleinere kransen kunnen in de boom.
Extra mooi: zorg ervoor dat elke laag sterren de vorige laag overlapt, zodat de deegcirkel niet meer zichtbaar is.
Lees ook …
- Meer dan 100 kerstmenu's om uit te kiezen
- Desserts in een glaasje: de 40 mooiste nagerechten
- 20 feestelijke hapjes die je op voorhand kunt maken
- Zo stel je de perfecte aperoplank samen
- Deze brunchgerechten kun je op voorhand maken
Eetbare kerstkransen: lekker feestelijk
Wil je deze recepten bewaren. Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.