Heek, leng, makreel, pijlinktvis (calamar), poon, rog, schar, schelvis, tarbot, zeebaars en zeeduivel zijn dé topvissen van februari. Zet deze vissen in februari zeker op het menu, want dan zijn ze op hun best. Laat je inspireren door deze 20 recepten.
Lees ook …
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Tagliatelle met zeeduivel en prei
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Gebakken leng met citroensaus
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Groenterisotto met rode poon
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Pastasalade met pijlinktvis
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Chowder met gerookte makreel
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Duur
-
Iets moeilijker
Tarbot met sabayon van witbier
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Schelvis met peterseliekaaskorst, spruitjespuree en spekjes
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Linzensalade met gerookte makreel
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Wrap met gerookte makreel en pesto
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Geroosterde rog met schorseneren
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Rode poon met knolselderpuree en een krokant kruidenkorstje
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Duur
-
Makkelijk
Vispannetje van tarbot, mosselen en grijze garnalen
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Erg makkelijk
Rogvleugel met gebakken appeltjes op zuurdesemtoast
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Gelakte zeeduivel met miso en ovengeroosterde groenten
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Schelvismoot in kruiden-notenkorst met bloemkoolcouscous
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Duur
-
Erg makkelijk
Gegrilde tarbot op de graat