35 bladerdeeghapjes om zelf te maken
Want zonder is het geen feest
Wat is een feest zonder bladerdeeghapjes? Geen feest, toch? Voortaan koop je ze niet meer uit de diepvriezer, maar maak je ze zelf met deze makkelijke recepten en tips.
4 tips voor de perfecte bladerdeeghapjes
- Ga altijd aan de slag met ijskoud bladerdeeg. Bladerdeeg dat warm wordt, is moeilijk handelbaar en wordt te elastisch.
- Overdrijf niet met de vulling én zorg dat die vulling niet te vochtig is. Anders kan het deeg scheuren.
- Strijk je bladerdeeg in met losgeklopt ei, al dan niet met een scheutje melk. Zo kleurt het mooi goudbruin bij het bakken.
- Warm de hapjes op in de oven en niet in de microgolf. Zo blijven ze lekker krokant.
Lees ook …
- Feestelijke voorgerechten met bladerdeeg
- 25x appel in bladerdeeg
- De grote kerst-test: dit is het beste bladerdeeg
- Gerechten in bladerdeeg: verrassingen onder een korstje!
- Weetjes over bladerdeeggebakjes en pie
35 heerlijke recepten voor bladerdeeghapjes
Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.