10 zalige smaakcombinaties met kruiden
Samen staan deze smaken sterker!
Kruiden, we zijn er dol op! Ze geven je gerechtjes extra pit en vrolijken ze helemaal op. Deze 10 smaakcombinaties met kruiden zijn onze absolute favorieten.
Oregano en lamsvlees
Oregano's pittige en aardse aroma's smelten perfect samen met de sappige en karakteristieke smaak van lamsvlees.
Basilicum en tomaat
De frisse, complementaire smaken van basilicum en tomaat vullen elkaar perfect aan.
Tijm en honing
De aardse tonen van tijm worden mooi versterkt door de zoete zachtheid van honing.
Koriander en wortel
De levendige frisheid van koriander komt perfect samen met de zoete knapperigheid van wortel.
Dille en zalm
De natuurlijke smaak van zalm wordt verrijkt door de anijssmaak in de dille.
Peterselie en aardappelen
Het verfrissende element in de peterselie brengt de hartige smaak van aardappelen tot leven.
Munt en erwt
De verkwikkende smaak van munt geeft een verrassende dimensie aan de zoetheid van erwtjes.
Rozemarijn en kip
De aroma’s van rozemarijn tillen de smaak van malse kip naar een nieuw niveau.
Salie en kalf
De rijke warmte van salie voegt een heerlijke diepte toe aan mals kalfsvlees.
Bieslook en geitenkaas
De milde ui-achtige smaak van bieslook complimenteert perfect de romige textuur van geitenkaas.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!