Rodekool: 34 manieren om deze topper te bereiden
Gestoofd, gebakken, rauw of in een quiche?
Van juli tot maart smaakt rodekool op haar best, lang genoeg om daar volop van te kunnen profiteren. Zin in rodekool met appeltjes, of maak je de paarse kanjer liever eens op een heel andere manier? Dat kan absoluut! Hier zijn 34 heerlijke varianten op het thema.
Lees ook …
- Zo maak je de perfecte rode kool
- Deze smaakmakers maken rode kool nog lekkerder
- Kool is cool: zoveel soorten, en allemaal even lekker
- Bloemkoolsoep: recepten die telkens net iets anders zijn
- Fermenteren kun je leren (met een recept voor gefermenteerde rode kool)
- Koken met kool: recepten voor winter en zomer
34x rodekool, 34x anders
Met deze bereidingen smaakt je favoriete kool telkens weer anders. Wil je deze recepten bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.