Het grote confituurdossier
Omdat hij homemade het allerlekkerste is
Van aardbeien, rabarber, kersen of zelfs banaan: maak een voorraadje confituur van je favoriete fruit zodat je weer een jaartje toe komt. In dit dossier vind je al onze tips en tricks om de allerlekkerste jam te maken. Staan de bokalen al klaar?
Behalve de beste recepten voor confituur ben je bij ons aan het juiste adres voor tips, trucs en weetjes, en waar je achteraf naartoe moet met al die homemade heerlijkheid…
Zo begin je eraan…
Van het juiste dekseltje voor je potje, hoe je het steriliseert, wat je allemaal nodig hebt tot het echte werk… Confituur maken: zo begin je eraan.
Tips & trucs
Stijft je confituur niet op, zie je op tegen het kersen ontpitten of vraag je je af of je jam nog goed is? Hier kom je alle tips & tricks te weten.
Dit doe je er nog mee…
Confituur is heerlijk op de boterham, maar je kunt er nog veel meer mee…
Recepten voor confituur
Al onze lievelingsrecepten voor confituur voor jou verzameld…
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!