Desserts in een glaasje: de 40 mooiste nagerechten
Altijd extra feestelijk!
Wij zijn gek op desserts in glaasjes. Het meest eenvoudige nagerecht ziet er in een glaasje meteen superchic en professioneel uit. Dé ideale manier om je zoete afsluiter in de spotlights te zetten!
Altijd leuk, desserts in een glaasje. Schattig, lekker en vooral heel mooi dankzij de vaak kleurrijke laagjes!
Desserts in een glaasje: zo maak je ze extra mooi!
- Elk glazen potje of kommetje kun je gebruiken: kleine confituurpotjes met of zonder dekseltje, theelichthouders of speciale aperoglaasjes in allerlei soorten vormen en kleuren. Zelfs mooie champagnecoupes of ijscoupes zijn geschikt om een dessert in te serveren.
- Zorg ervoor dat je glaasjes altijd blinkend schoon zijn. Dat kan heel eenvoudig met een spuitbus met azijn.
- Werk je dessert altijd af met wat slagroom of koekjes. Ook nootjes, chocoladeschilfers of snoepjes zorgen voor een extra feestelijk effect.
- Versier het glaasje met een lintje of touwtje. Dat oogt niet alleen heel schattig, je kunt er eventueel ook een kaartje met een naam of boodschap aanhangen.
- Neem je de glaasjes mee naar een feestje? Dan komt een afsluitbare taartdoos goed van pas. Zet de doos goed vol, op die manier kunnen je glaasjes niet gaan schuiven. Of zet de glaasjes in een muffinblik.
- Denk tevens aan passende kleine vorkjes of lepeltjes. Serveer je bij het aperitief ook iets waarvoor je kleine lepeltjes nodig hebt? Voorzie er genoeg, zo hoef je niet de hele tijd af te wassen.
40x dessert in een glaasje
Ook verliefd op deze prachtige desserts in een glaasje? Dan wil je de recepten vast bewaren! Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!